Ga naar de inhoud
Home » Tim Kimman

Tim Kimman

Tim Kimman
Marleen gaat persoonlijk 208 met Tim Kimman

Wie ben je? Tim Kimman, ik ben 35 jaar en woon samen met Marisa (30). Wij hebben drie zonen: Jace (7), Bentley (6) en Royce (3).

Wat doe je? Ik ben als allereerst vader en daarna artiest onder de naam “Jebroer” en ik heb meerdere platenlabels: ROQ ’N Rolla Music is de grootste. Ook wel bekend van ‘Snelle’. Daarnaast heb ik cafés in Den Haag en in Voorschoten, beide met de naam: “Duiveltje”. Ook heb ik een merchandise bedrijf voor kleding voor artiesten. Daarnaast nog een media en tech bedrijf. In augustus van dit jaar ben ik een party verhuurbedrijf begonnen met alles wat je maar nodig hebt voor een goed feestje genaamd; “Springstof”. Op 18 augustus stonden wij met springkussens, suikerspinnen, schmink en popcorn in het Berkhoutpark. Het was er onwijs gezellig druk met allemaal ouders met kinderen. We hebben dit gratis verzorgd als cadeautje voor de start van ons nieuwe bedrijf. Het was zo leuk om te doen, bijna alle kinderen van Voorschoten die niet op vakantie waren hebben wij een superleuke dag mogen geven. Ik heb op al mijn bedrijven goede werknemers, anders had ik echt tijd te kort gehad voor mijn gezin, die echt op de eerste plaats staan. Ik ben wel een control freak dus ik zit dicht op mijn bedrijfsleiders en wil alles weten. Als ik nog wat tijd over heb ga ik Kickboksen.

Waar woon je? Wij wonen in het Wedde. Dit is een hele rustige kindvriendelijke wijk met de school voor onze zonen dicht in de buurt.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben geboren in Leiden. Getogen in Voorschoten waar ik mijn basisschool op de Emmaus heb doorlopen. Daarna heb ik even in Leiden en Amsterdam gewoond maar voor onze kinderen wilde wij terug naar Voorschoten. Hier is het lekker rustig om op te groeien. Ik zie wel dat de inwoners hier minder gewend zijn dan de inwoners van steden als Amsterdam. Men is hier erg kritisch en klaagt snel over dingen die in Amsterdam heel gewoon zijn.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik heb mij aangemeld om te helpen bij jongerenwerk Voorschoten, om dingen te organiseren voor jongeren. Voor de jeugd, zoals bijvoorbeeld kinderfeesten of jeugddagen in het Berkhoutpark maar ook voor de groep van 12 tot en met 18 die nu niets hebben in Voorschoten. Ik hoop dat ik met de jongerenwerkers en de gemeente mooie afspraken kan maken.

Ga naar de inhoud