Meteen naar de inhoud
Home » Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief april 2023

Twee belangrijke onderwerpen voor ons dorp staan centraal in deze nieuwsbrief. De woonvisie wordt gedegen aangepakt door wethouder van der Elst. En er komt gelukkig een sportvisie. In beide onderwerpern is veel ruimte ingebouwd voor participatie van burgers. En daar us Voorschoten Lokaal natuurlijk blij mee.

Voor het bekijken van de nieuwsbrief klik (hier)

Nieuwsbrief maart 2023

Het is een jaar na de verkiezingen voor de gemeenteraad. Tijd dus om terug te kijken, We doen dat met de vrouwelijke helft van onze raadsfracties. M arleen Persoon en Martine Zoun

Voor het bekijken van de nieuwsbrief klik (hier)

Nieuwsbrief februari 2023

Natuurlijk staat er iets in de nieuwsbrief over de mislukte verkoop van het Ambachts- en Baljuw huis. Maar ook geven we aandacht aan de Thema-avond Wonen en is er weer nieuws uit de Commissie WRG (Wonen Ruimte Groen)

Voor het bekijken van de nieuwsbrief klik (hier)

Nieuwsbrief januari 2023

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) eind november is aan de leden gevraagd onderwerpen te noemen voor ledenparticipatie. Welk onderwerp willen onze leden (hoger) op de politieke agenda?
Deze nieuwsbrief gaar daar op in en geeft een follow-up

Voor het bekijken van de nieuwsbrief klik (hier)

Nieuwsbrief november 2022

Onderwerpen uit deze nieuwsbrief zijn de begroting en de eerste stappen naar woningbouw. Verder geven we inzicht in de problematiek rondom afvalscheiding en kijken we vooruit naar de lange termijn plannen omtrent warmte.

Voor het bekijken van de nieuwsbrief klik (hier)

Nieuwsbrief oktober 2022

In deze nieuwbrief hebben we o.a over het werkbezoek dat wethouder Van der Elst en de fractie brachten aan de Corbulo hunnen, geven we informatie over de taak verdeling binnen de fractie en vermelden we het werkbezoek aan melkveebedrijf Van Vliet aan de wapenlaan.

Voor het bekijken van de nieuwsbrief (klik hier)


Naar de inhoud springen