Ga naar de inhoud
Home » Paco de Roode

Paco de Roode

Paco de Roode
Marleen gaat persoonlijk 219 met Paco de Roode

Wie ben je? Paco de Roode, ik ben 41 jaar en woon samen met Danielle (33). Wij hebben twee kinderen; Evi van bijna 5 en Max hij van1,5 jaar.

Wat doe je? Ik ben personal trainer en eigenaar van ”Fit Avenue”. Samen met Daniëlle, zij is diëtiste, probeer ik de leefstijl van mensen te verbeteren. Mensen die willen afvallen of een betere conditie willen krijgen volgen dan een beweeg en eet programma bij “Fit Avenue”. Wij geven ook sport specifieke trainingen aan kinderen. Daarnaast ben ik manager van “The Fitnessclub”, aan de Molenlaan. Ik werk vaak 6 dagen per week. Elke donderdag is het papa dag! Zelf doe ik aan fitness als ik even niemand hoef te begeleiden, vroeger heb ik gevoetbald. Wij houden van reizen en ’s avonds kijken wij graag naar Netflix. Maar het meeste voldoening haal ik uit mijn gezin.

Waar woon je? Wij wonen vanaf het begin 2016 aan de Kuyperbrink. Dicht bij de scholen en tegenover de Jumbo. Dit is een hele fijne wijk. Alle kinderen zijn even oud en iedereen heeft met mooi weer zijn poort open waardoor er veel kinderen binnen komen lopen en dit geeft veel gezelligheid.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben in 1994 als vluchteling uit Iran gekomen. Na gewoond te hebben in Middelburg en Delft ben ik na mijn hogeschool in Voorschoten komen werken bij Your Life. Sinds 2010 woon ik hier. Voorschoten is een perfect dorp. Dicht bij de steden en de natuur maar wel met een dorpskarakter. De mensen zijn ontzettend aardig. Ik zou nooit meer ergens anders willen wonen.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik zou dolgraag een elektrisch auto willen kopen maar door het parkeerbeleid en het elektrische palen beleid in Voorschoten is dit niet te doen als je geen eigen oprit hebt. Er zijn te weinig oplaadpalen en ze staan dan binnen een straal van 250 meter van je huis vandaan. In veel steden zijn er speciale tegels met kabelgoten waardoor je auto dicht in de buurt kan staan. Zolang de regels hier niet soepeler worden, zal het niet snel met de verduurzaming in Voorschoten gaan.

Ga naar de inhoud