Ga naar de inhoud
Home » Hugo Nordkamp in bestuur Voorschoten Lokaal

Hugo Nordkamp in bestuur Voorschoten Lokaal

Het bestuur van Voorschoten Lokaal heeft Hugo Nordkamp bereid gevonden om toe te treden tot het bestuur. Op een binnenkort te houden algemene ledenvergadering wordt Hugo voorgedragen.

Na de grote verkiezingswinst voor Voorschoten Lokaal bij de gemeenteraadsverkiezingen wordt gestaag gewerkt aan het bouwen van een sterk bestuur. Nadat eerder dit jaar al André in ’t Veen, Arita Jol en René van der Smeede tot het bestuur toetraden komt daar nu ook Hugo Nordkamp bij. 

Hugo is Director Products Mobile bij KPN en verantwoordelijk voor alle mobiele telefoons en productinnovatie. Eerder was hij drie jaar lang Burgercommisielid voor Voorschoten Lokaal. Ook is hij bestuurder bij Zon op Voorschoten geweest o.a verantwoordelijk is voor de zonpanelen installatie op de sporthal. “Met de bestuurlijke kwaliteiten van Hugo Nordkamp en zijn politieke ervaring  zorgen we voor een krachtige versterking van ons bestuur”, aldus partijvoorzitter René van der Smeede. “Als lokale partij zetten de fractie en het bestuur van Voorschoten Lokaal zich volledig in voor Voorschoten en zijn bewoners zonder daarbij gebonden te zijn aan landelijke partijen. Ik ben blij om te zien dat mensen zoals Hugo daar een bijdrage aan willen leveren”. 

“Ik heb er heel veel zin in om vanuit het bestuur de rol te pakken om samen met onze leden en andere geïnteresseerde Voorschotenaren te komen tot voorstellen voor de gemeenteraad. We geloven echt in dat we met de kennis en kunde die hier aanwezig is hiervoor in te zetten. Voorschoten voor en door haar inwoners.“, aldus Hugo

Ga naar de inhoud