Ga naar de inhoud
Home » Arthur Pereboom

Arthur Pereboom

Arthur Pereboom
Marleen gaat persoonlijk 214 met Arthur Pereboom

Wie ben je? Arthur Pereboom, ik ben 63 jaar en getrouwd met Corine (61). Wij hebben een zoon Maurits (21).

Wat doe je? Op dit moment werk ik nog als organisatie adviseur en geef ik les in de vakken strategie & management op de economische faculteit van de universiteit in Dortmund Tijdens de Corona online en nu ga ik daar weer fysiek naar toe. Ik tennis bij tennisvereniging Adegeest en ik fiets veel hier in de omgeving. Sinds maart ben ik o.a. vrijwilliger bij het museum Voorschoten. Ik zit in de tentoonstellingsgroep en ga de tentoonstelling van volgend jaar over de ondernemers van Voorschoten leiden. Daarnaast ga ik ook proberen te regelen dat er bij ondernemers een kijkje in de keuken kan worden genomen. Ook voor de kinderen willen wij een speurtocht met prijsvragen gaan uitzetten zodat zij meer kunnen leren over diverse ondernemers. Ik ben ook nog vrijwilliger bij de cultuurfabriek en bij de formulieren brigade maar het museum heeft wel voor mij de meest voorname plek ook wat betreft qua tijdsbesteding.

Waar woon je? Wij wonen in Starrenburg II sinds 2019. Dit is erg rustig dus fijn wonen.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een sociale gemeente en gastvrij. Mijn vrouw is hier getogen, toen ruim 30 jaar weggeweest en wij zijn sinds 2019 weer terug. Voor haar was het weer thuiskomen!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik heb een tip voor de gemeente: raads- en bestuursleden zie ik hier goed mengen tussen de inwoners. Eigenlijk zouden de ambtenaren dit ook moeten doen zodat zij meer empathie met de inwoners krijgen en situaties werkelijk op de plek in kunnen schatten. Daarnaast zou ik het prettig vinden als er in het centrum nog meer speciaalzaken komen. Zo kunnen wij ons onderscheiden tov de omliggende dorpen en steden. In elk dorp en stad zie je steeds meer dezelfde winkelketens, dat moet je hier niet willen. Geef de lokale ondernemer hier meer kansen!

Ga naar de inhoud