Ga naar de inhoud
Home » Rogier van Meggelen

Rogier van Meggelen

Rogier van Meggelen, 41 jaar en geboren in Rotterdam. Vanuit Capelle aan den IJssel via Amsterdam en Den Haag uiteindelijk in Voorschoten komen wonen. Hier woon ik samen en heb ik een dochter van nu bijna 6 maanden. 
Ik woon in de Vlietwijk vlakbij de ijsbaan. Ik werk als Consultant in de sport. Met mijn bedrijf helpen we sportverenigingen met onder andere het begeleiden van visie- en missietrajecten en trainers op te leiden zodat de hele vereniging dezelfde taal gaat praten. 
Wij zijn in Voorschoten komen wonen omdat het een mooi en groen dorp is. Met de Vlietlanden om de hoek en de grote steden in de buurt hebben we de ideale woonplaats gevonden. 
Binnen Voorschoten Lokaal ga ik me met name inzetten voor de sport en cultuur in Voorschoten. Met als doel een bruisend dorp met actieve en gezonde positieve inwoners. 

Ga naar de inhoud