Ga naar de inhoud
Home » Martine Zoun

Martine Zoun

Ik ben Martine Zoun (30) en samen met mijn partner en onze kinderen wonen wij in de Bloemenwijk. In dit huis en in deze wijk ben ik geboren en getogen.

Sinds mijn 25ste ben ik politiek actief in de gemeente en ik wil heel erg graag als raadslid voor Voorschoten Lokaal verder om daar de echte lokale stem van de inwoners van mijn dorp Voorschoten te vertegenwoordigen.

In het dagelijks leven werk ik parttime als paraveterinair in een dierenasiel en daarnaast zorgen wij voor mijn vader die sinds dit jaar ook bij ons huist.
Ik ben opgegroeid met zorgbehoeftige ouders, wat maakt dat ik veel ervaring en affiniteit heb in het sociaal domein.

Veel hiervan zijn landelijke maatregelen maar gelukkig kan de gemeente zelf ook keuzes maken en praktisch stappen zetten. In Voorschoten bijvoorbeeld zou ik graag een hulpmiddelen depot willen. Hier kunnen gebruikte hulpmiddelen (rolstoelen, scootmobielen ect.) die inwoners van de WMO “krijgen” opgeslagen en opgeknapt worden. De hulpmiddelen kunnen dan hergebruikt worden. Dit is een stuk duurzamer en goedkoper dan het beleid nu en op de zorgkwaliteit hoeft niet te worden ingeleverd.

Ga naar de inhoud