Ga naar de inhoud
Home » Een lijst om trots op te zijn

Een lijst om trots op te zijn

Voorschoten Lokaal presenteert kandidaten verkiezingen. Het is een lijst met zowel beginners als ervaring. Mannen en vrouwen met een warm hart voor Voorschoten. Goed bekend met en in het dorp en een scherp oog voor wat er leeft.

Na een schriftelijke ledenraadpleging presenteert het bestuur van Voorschoten Lokaal de lijst voor kandidaat gemeenteraadsleden.
Marleen Persoon wordt lijsttrekker . zij is inmiddels een bekend gezicht in de gemeentelijke politiek. Maar vooral ook in het dorp. Wie kent haar niet?
Met nieuwkomer Geert Jan van den Ende, die overigens al een paar maanden als burgercommissieraadslid meedraait, heeft ze een sterke runner-up.
Jong talent Martine Zoun “Sinds mijn 25ste ben ik politiek actief in de gemeente en ik wil heel erg graag als raadslid voor Voorschoten Lokaal verder om daar de echte lokale stem van de inwoners van mijn dorp Voorschoten te vertegenwoordigen”.
Wouter van Duivendijk, voormalig commercieel directeur van de Zilverfabriek, brengt de nodige bedrijfsmatige kennis en ervaring mee.
Irene Hemmes, weet als self-made woman als geen ander wat het is om de handen uit de mouwen te steken. En Rogier van Meggelen brengt de combinatie van daadkracht, energie en betrokkenheid mee.
Marleen Persoon: “ik ben op ontzettend trots op dit mooie team. Het is goede afspiegeling van de inwoners van Voorschoten.

Ga naar de inhoud