Ga naar de inhoud
Home » Arita Jol in bestuur Voorschoten Lokaal

Arita Jol in bestuur Voorschoten Lokaal

Voorschoten Lokaal is druk bezig met het versterken van de partij. Na het aantrekken van René van der Smeede en André in ’t Veen, heeft het bestuur Arita Jol bereid gevonden toe te treden in het bestuur. 
Arita Jol is jurist met specialisatie klacht- en bestuursrecht. Naast haar werk heeft zij zich de afgelopen jaren als vrijwilliger ingezet voor Villa Joep en voor Museum Voorschoten. Ze doet aan atletiek bij Voorschoten97. Arita woont al ruim dertig jaar in Voorschoten.

Voorschoten lokaal is in 2021 opgericht door Marleen Persoon.
Persoon: “ik ben ontzettend blij met deze versterking van het bestuur. Het geeft me veel voldoening dat wat ik destijds begonnen ben inmiddels is uitgegroeid tot een stabiele fractie en een sterk bestuur.”Het bestuur van Voorschoten Lokaal gaat zich volledig inzetten op ondersteuning van de fractie en alle andere bestuurszaken. “We voelen allemaal een zware verplichting naar de kiezers toe om ons uiterste best te doen” aldus bestuursvoorzitter René van der Smeede. En met de komst van Arita Jol, versterken we onze partij met enthousiasme en deskundigheid.
Jol: “ik vind het een hele eer om een bijdrage te mogen leveren aan Voorschoten Lokaal. Voorschoten is mij altijd nauw aan het hart geweest”.

Ga naar de inhoud