Ga naar de inhoud
Home » Rogier van Meggelen

Rogier van Meggelen

Rogier van Meggelen
Marleen gaat persoonlijk 202 met Rogier van Meggelen

Wie ben je? Rogier van Meggelen, ik ben 40 jaar en woon samen met Sanne (34). In augustus verwachten wij ons eerste kindje, een meisje.

Wat doe je? Ik heb een sportbedrijf dat zich inzet voor sportverenigingen en stichtingen. Ik geef advies op bestuursniveau en voor het vrijwilligers beleid ook geef ik opleiding aan trainers. Op dit moment doe ik dit voor twee volleybal verenigingen hier in de regio. Al vanaf mijn 10e ben ik een verwoed volleyballer en al zo een 20 jaar verdien ik hier mijn boterham mee. Wij wonen pas sinds afgelopen zomer in Voorschoten en wij proberen hier nu een plek voor beachvolleybal te realiseren. Het is de bedoeling om hier in de zomermaanden gebruik van te maken, in de wintermaanden spelen wij in de sporthal. Hiervoor lopen al veel afspraken met de medewerkster van het sportakkoord en met de gemeente. We hopen dat in het voorjaar van 2022 alles rond is en dat wij kunnen startten.

Waar woon je? Wij wonen in Vlietwijk, in een leuke straat met gezellige buren. Ook erg prettig is dat Vlietland dicht bij is.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ken Voorschoten al langer omdat mijn broer hier woont. Daarom weten wij hoe leuk het dorp kan zijn en dat gaf ons de doorslag om hier te komen wonen. Omdat wij midden in de Corona crises zijn verhuisd hebben we nog niet veel kunnen proeven van ge gezelligheid van Voorschoten. Gelukkig worden de regels nu versoepeld en hoop ik dat alles snel weer normaal wordt.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik hoop dat de gemeente mee werkt met een plek waar wij het beachvolleybal veldje kunnen realiseren. We hebben zelf twee locaties op het oog. Ons doel is om jongeren te enthousiasmeren om hier te komen beachvolleyballen; lekker buiten bewegen op het zand en vrienden maken. En na het sporten gezellig met elkaar wat drinken. Dit zou een aanwinst voor Voorschoten zijn!

Ga naar de inhoud