Ga naar de inhoud
Home » Régine Rosink

Régine Rosink

Régine Rosink
Marleen gaat persoonlijk 247 – Régine Rosink

Wie ben je? Régine Rosink, ik ben 47 jaar en getrouwd met Lars (54). Wij hebben een dochter Marélie en een hond Arie.

Wat doe je? Samen met mijn man ben ik eigenaar van Kookschool Het Kookplein in Den Haag. Wij verzorgen diners, vergaderingen, teamuitjes en netwerkbijeenkomsten. Onze locatie zit aan het Muzenplein, tussen het Centraal Station en het gemeentehuis van Den Haag in. Lars is chef kok en ik verzorg de dingen eromheen.
Mijn werk bestaat voornamelijk uit administratie, maar ook het beheer van de zaak en het personeel. Ik probeer zoveel mogelijk te werken in de uren dat Marélie op school zit of wanneer ze slaapt. In de eerste instantie ben ik natuurlijk moeder en ik vind het ook leuk en belangrijk om op school en op het hockeyveld mee te helpen. Verder hou ik van maken. Bijna alles op creatief vlak.

Waar woon je? Wij wonen aan de Bernard Zweerslaan in Adegeest. We hebben een heerlijke ruime tuin, een leuke buurt en hele lieve buren. Waarmee we ook klaverjassen en bridgen. En als er een feestje is, dan nodigen we de hele straat uit. Dat is altijd erg gezellig.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is mooi en lekker groen. Het is een sociaal dorp met veel lieve en aardige mensen. Mensen groeten elkaar op straat, dat vind ik heel prettig. Heerlijk dat bijna alles wat je nodig hebt, vanaf hier lopend te bereiken is. Ik wandel vaak met Arie door het Berkhoutpark en park Adegeest. En daar geniet ik echt van. Vooral in deze tijd van het jaar.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Waar ik mij aan stoor is dat het biomassabedrijf Indaver, dichtbij het treinspoor bij een bepaalde windrichting een onaangename zure lucht over Voorschoten heen verspreidt. Ik heb daar last van. Wellicht kan dat bedrijf spoedig voor verbetering zorgen.
Verder is de zebra oversteek, Bachlaan naar de Emmaus niet veilig. Vooral omdat er veel geparkeerde auto’s langs de weg staan. Dit kan makkelijk opgelost worden met een paar drempels of door meer parkeerplekken naast het zebrapad te blokkeren. Iets meer overzicht is altijd wel prettig in het verkeer.

Ga naar de inhoud