Ga naar de inhoud
Home » Maarten Ferguson

Maarten Ferguson

Maarten Ferguson
Marleen gaat persoonlijk 212 met Maarten Ferguson

Wie ben je? Maarten Ferguson, ik ben 35 jaar en getrouwd met Fieke (30). Wij hebben een zoontje Pepijn van 1,5 jaar.

Wat doe je? Ik ben campagnemanager bij de Consumentenbond. Naast dat de Consumentenbond allerlei producten test, komen wij ook op voor de belangen van de consument. Wij zorgen ervoor dat consumenten krijgen waar zij recht op hebben. Mijn taak is om dit te bewaken of actie te ondernemen door bijvoorbeeld een claim te vragen aan een bedrijf die niet levert of product levert dat niet voldoet aan de behorende eisen. In mijn vrije tijd voetbal in een veteranen/vrienden elftal bij voetbalvereniging V’97. daarnaast geef ik alle technische trainingsonderdelen van baanatletiek aan volwassenen en aan de jeugd bij atletiekvereniging V’97. Verder hou ik ervan om af en toe naar een life voetbalwedstrijd te gaan en ik ga ook graag naar de bioscoop. De meeste tijd gaat natuurlijk naar mijn gezin en naar mijn vrienden.

Waar woon je? Op dit moment wonen wij nog in het centrum, ons huis staat te koop! Als je jong bent is het centrum geweldig wonen maar nu zijn wij op zoek naar een huis in een kindvriendelijke wijk.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een mooi dorp om te wonen, het is er erg gezellig. We kunnen veel kanten op; je bent zo in de natuur, er zijn genoeg sportmogelijkheden en je kan heerlijk uitgaan. Er zijn genoeg terrasjes en ook cultuur zoals de bioscoop of de bibliotheek is hier te vinden.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Er zouden meer betaalbare woningen gebouwd moeten worden voor de starters en ook voor de ouderen. Veel ouderen blijven nu alleen in een groot huis wonen omdat er te weinig appartementen zijn. Dit houdt de doorstroom erg tegen. Ik zou graag willen zien dat de gemeente meer investeert in de sportaccommodaties. De atletiekbaan is al jaren afgekeurd! Voor de atletiekvereniging is het moeilijk op te brengen om een nieuwe baan aan te leggen. Sportten is heel belangrijk voor volwassenen en zeker voor de jeugd. Als de gemeente een beetje bij zou springen zou dat geweldig zijn!

Ga naar de inhoud