Ga naar de inhoud
Home » Hans Kerkers

Hans Kerkers

Hans Kerkers
Marleen gaat persoonlijk 223 – Hans Kerkers

Wie ben je? Hans Kerkers, ik ben 62 jaar en getrouwd met Christa, ook 62 jaar. Wij hebben twee kinderen Carlijn (30) en Sander (28).

Wat doe je? Ik ben zelfstandig consultant en mijn werkgebied zit een beetje tussen financiën, organisatie en marketing in. Oorspronkelijk werkte ik in de telecomwereld maar tegenwoordig werk ik ook in andere sectoren. In mijn laatste opdracht heb ik bv. een MBO-instelling geholpen om de organisatie rondom examinering te verbeteren. Ik werk geen 40 uur in de week meer. Als er een leuke klus langs komt dan pak ik hem. Ik ben vaak, soms wel 6 ochtenden per week op roeivereniging Rijnland te vinden. Ik roei zelf, coach en stuur de dubbel 8. Verder hebben we in de weekenden Sander op bezoek. Sander is ‘ons heertje met Down’ en we gaan dan met hem wandelen en boodschappen doen. Ik ben zo trots op hem, het is een hele fijne persoonlijkheid. Down ervaren we niet echt als handicap, want wij zien vooral zijn geluk en gezelligheid en weten altijd waar we aan toe zijn met Sander.

Waar woon je? Wij wonen in Ter Wadding, dit is een heerlijke rustige wijk met veel sociale actieve buren.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een heerlijke plek om te wonen. Wij komen oorspronkelijk uit Brabant en wonen hier sinds 1996. Er heerst hier een ontspannen sfeer en iedereen is betrokken met elkaar, terwijl de privacy bewaard blijft. Voorschoten is geen doorsnee gemeente, ik voel het als een voorrecht om hier te mogen wonen. Wat opvalt, is de vele vrijwilligers voor zoveel verenigingen en organisaties. De inwoners van Voorschoten gaan echt niet achter de geraniums zitten!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wij wonen dicht tegen landgoed Ter Wadding aan. Daar hangen wel eens jongeren maar wij vinden dat dit erbij hoort. Zolang er niets stuk gemaakt wordt en er geen overlast is kunnen ze heerlijk chillen in de natuur. Wij hebben hier wel eens met een golf van inbraken te maken gehad, wellicht komt dit omdat wij dicht bij het station De Vink wonen. Verder ben ik echt een heel tevreden over Voorschoten.

Ga naar de inhoud