Ga naar de inhoud
Home » Hakim Nasra

Hakim Nasra

Hakim Nasra
Marleen gaat persoonlijk 218 met Hakim Nasra

Wie ben je? Hakim Nasra, ik ben 56 jaar en getrouwd met Angelien (57). Wij hebben 3 dochters; Lisa (21), Hella (19) en Sarah (16).

Wat doe je? Ik ben eigenaar van restaurant “De Mazzel”. Sinds 1 oktober 1995, dus al ruim 26 jaar zitten wij hier op de Voorstraat 16a. Ik heb altijd in de horeca gewerkt, dat past bij mij en daar heb ik veel plezier in. Ik kook graag en probeer altijd hoogwaardige gerechten te serveren. Wij zijn een echt grillrestaurant en serveren vlees, spareribs en vis. Op aanvraag kan ik alles maken ook bijvoorbeeld vegetarische gerechten. Ik heb een fijn team om mij heen die voor de gezelligheid zorgt. Zelf werk ik 6 dagen per week, op maandag zijn wij gesloten en in de zomermaanden zijn wij al tussen de middag open voor de lunch. Op alle feestdagen, ook die op maandag vallen zijn wij wel open. Ik doe zelf de inkoop dus het is altijd een drukke volle week. Ik heb maar weinig tijd voor andere dingen. Gelukkig is mijn werk mijn hobby!

Waar woon je? Wij wonen………… slapen eigenlijk alleen maar in Den Haag in de wijk Mariahoeve! De hele week zijn wij hier in Voorschoten op de Voorstraat waardoor wij hier meer mensen kennen dan in onze woonplaats.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een paradijs, een ontzettend leuk dorp. Met veel lieve en dankbare mensen. Het is voor mij elke dag een feestje om voor iedereen te mogen koken. Er is zoveel positiviteit hier, de mensen reageren altijd heel fijn. Hierdoor heb ik de kracht om door te gaan.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik hoop dat de markt weer snel terugkomt naar de Voorstraat. Dit geeft altijd een gezellige reuring en doorloop op vrijdag, dat heb ik echt gemist in deze Coronatijd. Het zou fijn zijn als we weer snel met de buurrestaurants de Voorschotense feesten kunnen organiseren. Voorschoten is mooi en dat moet zo blijven.

Ga naar de inhoud