Ga naar de inhoud
Home » Dave Greven

Dave Greven

Dave Greven

Wie ben je? Dave Greven, ik ben 46 jaar en getrouwd met Karin. Wij hebben een cockerspaniel Angel (12).

Wat doe je? Ik ben 8 jaar geleden 100% afgekeurd. Ik heb 3 keer een hartinfarct gehad waardoor ik niet meer kan functioneren. Ik heb een hele slechte conditie, diabetes en een spierziekte. Een bypassoperatie heeft mijn leven gered. Ik was vroeger bakker en ik vind het nog steeds jammer dat ik mijn vak niet meer uit kan oefenen. Mensen hebben vaak een mening over IVA-uitkeringen maar ik kan je vertellen dat dit echt geen feestje is en dat ik het zelf graag anders had gezien. Ik doe hier in huis de lichte huishoudelijke klussen en laat de hond uit. Ik heb goede en slechte dagen en als mijn lichaam het toelaat ga ik vissen aan de Vliet, dat is mij grote hobby.

Waar woon je? Wij wonen in de Stadswijkstraat al 14 jaar met veel plezier.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is echt nog een dorp, het ons kent ons gevoel is er nog. Omdat ik veel thuis ben, ken ik veel mensen. Ik ben een gezelschapsmens en praat met iedereen. De mensen hier zijn vriendelijk en kijken om naar elkaar.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? De afgelopen jaren, al voor de Corona, zag je dat de koopavonden steeds saaier werden. Hier zou weer eens wat meer leven in de brouwerij mogen komen! Er kan ook weer meer georganiseerd worden nu de anderhalve meter eraf is en daar zit iedereen op te wachten. Ik rij in een scootmobiel en kom veel straten tegen die erg ongelijk zijn, hier zou eens naar gekeken kunnen worden.

Ga naar de inhoud