Ga naar de inhoud
Home » Conny van der Krogt

Conny van der Krogt

Conny van der Krogt
Marleen gaat persoonlijk 228 – Conny van der Krogt

Wie ben je? Conny van der Krogt, ik ben 61 jaar en getrouwd met John (59). Wij hebben 2 zonen; Marvin (34), Niels (32) en een lieve schoondochter Daphne. We zijn de trotse grootouders van Vince (1).

Wat doe je? Ik ben Leerkracht van groep 3 op de Fortgensschool. Daarnaast ben ik intern begeleider voor de groepen 3, 4 en 5. Groep 3 is zo leuk om mee te werken! De kinderen leren lezen, dit is één grote ontdekkingstocht van het combineren van woorden naar zinnen. Het is echt gaaf hoe je ieder kind individueel ziet ontwikkelen. Wij werken voor veel vakken, zoals bijvoorbeeld rekenen, digitaal en adaptief geven. Ieder kind doet op zijn eigen niveau en snelheid de rekenopdrachten op een laptop. Dit is heel fijn, ze werken zelfstandig en ik kan alles online volgen. Als ik zie dat een kind de stof niet begrepen heeft krijgt deze van mij extra aandacht en leg ik het nog een keer uit. Mijn grote hobby is saxofoon spelen, dit doe ik bij muziekvereniging Laurentius en in de bandjes: Charles Dickens, de Pietenband en de Bierbengels. Verder sta ik op de kandidatenlijst van GroenLinks Voorschoten.

Waar woon je? Ik woon vanaf het begin nu alweer 30 jaar in Starrenburg I. In een hele gezellige autovrije straat, dit is heerlijk rustig wonen.

Wat vind je van Voorschoten? Sinds 1983 woon ik in Voorschoten. Mijn man is hier geboren en getogen. Voorschoten is voor mij de Parel aan de Vliet. Je gaat hier niet op in de anonimiteit en er wordt op een goede manier aandacht aan elkaar gegeven.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik vind dat er best wel veel goed gaat in Voorschoten en ben daar echt trots op. Het is jammer dat er op de sociale media vaak zo negatief geregeerd wordt, wethouders en raadsleden moeten het vaak ontgelden. Ik wil iedereen oproepen die klaagt zelf eens zich in te gaan zetten voor Voorschoten, verdiep je nu echt eens in de problematiek die hier is en heb aandacht, respect en luister vooral naar elkaar. “De beste stuurlui staan aan wal”!!

Ga naar de inhoud