Ga naar de inhoud
Home » Carla van Bemmelen

Carla van Bemmelen

Carla van Bemmelen
Marleen gaat persoonlijk 229 – Carla van Bemmelen

Wie ben je? Carla van Bemmelen, ik ben 57 jaar en getrouwd met Hans (60). Wij hebben een zoon en een dochter.

Wat doe je? Ik ben nadat mijn kinderen naar school gingen begonnen als overblijf moeder op “De Regenboog”. Later ben ik bij Kindex terecht gekomen en ben ik de opleiding pedagogisch medewerker gaan doen. Op dit moment werk ik bij de Buiten Schoolse Opvang (BSO) bij Bibelebos in Starrenburg II. Het is erg leuk om met kinderen van 8 tot en met 12 jaar te werken. Ze zijn lekker mondig, weten altijd iets te zeggen maar dat kan ook niet anders in deze maatschappij. Ik heb wederzijds respect visa versa hoog in het vaandel staan! Soms moet ik wel eens zeggen; ik heb niet met jou geknikkerd”! Ik ben verder een heel creatief mens en kan niet stilzitten. Ik heb altijd iets te doen, van breien, kaarten maken, tuinieren……..ik ben graag bezig.

Waar woon je? Wij wonen dicht bij het centrum in een hele gezellige wijk waar een sociaal contact centraal staat. Dat voelt als een warme deken en iedereen kent het spreekwoord: “beter een goede buur als een verre vriend”.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben geboren op Kaag eiland en voor de liefde in 1982 naar Voorschoten gekomen. Voorschoten is een heel fijn dorp met alles in de buurt, veel groen en het ligt centraal. Net geen stad en nog wel een dorp. Het openbaarvervoer is goed geregeld en de steden zijn daarom dichtbij.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Er zouden veel meer woningen voor de jeugd, de starters gebouwd mogen worden. Ook voor de jeugd van 12 tot en met 18 zou er per wijk een jeugdhonk mogen komen. Hou de jeugd binnen Voorschoten! De jeugd heeft de toekomst!!

Ga naar de inhoud