Wat doe je? Ik ben huismeester van het Delta Plein. Mijn werkgebied is de passage, de parkeergarage en de bijbehorende appartementen.
Hiervoor ben ik beveiliger geweest bij KLM waarde afhandeling, strandwacht bij de Gemeente Noordwijk en gastheer bij museum Naturalis. Al deze ervaringen komen goed van pas bij mijn huidige functie als huismeester.
Daarnaast organiseer ik kinderfeestjes met pony rijden en rijden op de pony kar, dit doe ik samen met mijn vriendin Wendy.
De meeste pony’s (meer dan 20), heb ik opgekocht en gered van de slacht .
Het vlees belandt bij de paarden- of gewone slager en de goedkope delen belanden in hondenvoer en dierentuinen …………………. zelfs pasgeboren veulentje! Triest dat we in Holland zo met dieren omgaan. De pony’s staan in een gehuurde stal met een bijbehorend weiland in Leiden.
Mijn andere passie is de kracht sport waar ik als YBF atleet langere tijd nationaal & internationaal de strijd aan ging met collega sporters. Nu train ik alleen nog recreatief.

Waar woon je? Ik woon in de Hooghkamer. Zodra ik de straat in rij bekruipt mij het vakantie gevoel. Het is een mooie en fijne buurt .

Wat vind je van Voorschoten?. Voorschoten is een dorp met mooie plekken zoals de voormalige Zilverfabriek, het Berkhoutpark en de Voor- en de Schoolstraat .
Dat de Hudson erbij is gekomen vind ik geweldig! Het is nu een gezellig pleintje met een ijswinkeltje en vele andere winkels en eetgelegenheden.
Mijn favoriete plek is het Delta Plein; een mooi complex met warme mensen met wie ik een goed contact heb.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? We moeten de kleine zelfstandige winkeltjes koesteren! Op dit moment maakt internet veel stuk voor de zelfstandig ondernemers. Van de kleine winkels hier in Voorschoten genieten we allemaal nog van. Dit moeten wij zo houden, want dat maakt Voorschoten. Wat ik hier wel mis is gezellig uitgaan met muziek erbij.

Met dank aan Rob Rekelhof.

Pin It