Wie ben je? Sandra Filippo, 44 jaar. Ik heb twee dochters, Dana (13) en Babs (3).

Wat doe je? Ik werk bij de Dutch Tattoo Shop. Ik ben daar sinds een aantal jaren de piercer en ook floormanager. Ook maak ik tatoeages lichter voordat zij over getatoeëerd kunnen worden.
Ik ben zelf gespecialiseerd in de micro pigmentatie: Ik tatoeëer allemaal kleine puntjes als een soort haarstoppels bij kale mensen. Het mooie van mijn werk is dat ik met mensen werk en ze blij zijn als ze hier weg gaan. Je kan de positieve energie voelen en dat maakt mij blij. Op woensdag ben ik altijd vrij, die middag is heilig voor mijn dochters!

Waar woon je? Wij wonen in de Hamellaan. Een heerlijke wijk om te wonen. Lekker rustig en veilig. Ook de school is dichtbij. Ik ben ooit even weggeweest maar kwam snel weer terug. Voorschoten is geweldig wonen!

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is gezellig, dorps en alles is dichtbij. Ik ga vaak een ijsje halen met mijn dochter bij Moments. Iedereen spreekt je aan en men is geïnteresseerd in elkaar. Dat is wat Voorschoten zo knus maakt.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? In Voorschoten wonen veel mensen die niet bekend zijn met tatoeëren, omdat we nu de zaak in de Schootstraat hebben krijgen we leuke reacties, ook van mensen die ons nog niet kenden. Iedereen mag doen wat hij/zij zelf mooi vindt of gelukkig van wordt. Wij werken met een open view, iedereen kan naar binnen kijken of zelfs mee kijken via ons YouTube kanaal.
Ik hoop dat mijn dochters hier later ook kunnen blijven wonen want op dit moment zijn alle huur- en koophuizen veel te duur in Voorschoten.

Met dank aan Sandra Filippo

Pin It