Wie ben je? Rob Scholtes, ik ben 56 jaar en vrijgezel. Ik heb drie dochters: Romy, Macy, Dermi en één zoon Mitchell, die ruim twee jaar geleden overleden is. Voor mij is er een leven voor en een leven na Mitchell. Een kind verliezen is een groot verdriet, dat ik zelf moet dragen mijn verdere leven. Er is geen dag dat ik niet aan hem denk!

Wat doe je? Ik sta achter de bar bij de gezelligste café van Voorschoten…….
“ Barrelzz ”. Hier heb ik het super naar mijn zin. Het is altijd gezellig, we hebben veel vaste klanten. Op de avonden dat er een bandje speelt komt er een meer gevarieerd publiek luisteren. Verder werk ik nog bij horeca slager “ van der Veldt ”, uit Wassenaar. Al met al een volle werkweek. Ik probeer om elke zaterdag vrij te hebben maar dat lukt niet altijd! Vroeger kon ik goed biljarten. Ik ben vijf keer Nederlands kampioen geweest en twee keer vijfde op de wereldkampioenschappen. In Barrelzz stoot ik nog vaak en balletje, het blijft een mooie sport.

Waar woon je? Ik woon boven Barrelzz, op de zolder. Vroeger heb ik hier met mijn ouders gewoond, toen het café nog van mijn vader was. Toen stond mijn trainingsbiljarttrainingstafel waar nu mijn huiskamer is.

Wat vind je van Voorschoten? Ik woon hier al mijn hele leven. Voorschoten is fantastisch! Er wonen gezellige mensen en het heeft een bruisend centrum………
en daar hoort ook de Molenlaan bij!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wat ik nog in Voorschoten mis is een gelegenheid waar de jeugd kan komen. Op dit moment wordt er te weinig voor hen georganiseerd. Hoe leuk zal het zijn als er een ruimte is waar de jeugd kan poolen, darten en van mijn part gezelschapsspelletjes kan spelen zoals bijvoorbeeld Risk, Kolonisten van Catan of om te Klaverjassen. Dan natuurlijk wel met alcohol vrije drankjes, het moet om het gezellig samen komen gaan. Een jeugdhonk een soort tweede huiskamer!

Met dank aan Rob Scholtes

Pin It