Wie ben je? Dominique de Vries Schultink. Ik ben 29 jaar.

Wat doe je? Ik ben uitvaartondernemer en eigenaar van Duivenvoorde Uitvaartzorg. Als uitvaartondernemer bieden wij een helpende hand, een luisterend oor, denken creatief mee, scheppen orde in chaotische dagen en organiseren samen met de familie een persoonlijk en passend afscheid. Maatwerk is ons uitgangspunt. Wij werken daarom ook niet met standaardpakketten, locaties en eisen. Het gaat om de wens van de overledene en die van de familie. Naast het organiseren van de uitvaart, kunnen mensen ook een oriënterend gesprek met ons voeren. Bijvoorbeeld als u veel onderweg bent, een risicovol beroep heeft, na een slechtnieuwsgesprek met uw arts of bij het verschijnen van de eerste grijze haren. Het geeft (uw omgeving) rust te weten wat uw wensen zijn als er iets gebeurt.

Waar woon je? Ik woon (nog) niet in Voorschoten, maar aangezien ik als uitvaartondernemer 24/7 bereikbaar ben, ben ik hier -indien nodig- overdag als ’s nachts te vinden.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een gezellig, sociaal en mooi dorp. Iedereen kent elkaar en er zijn veel leuke inwoners. Ik ben actief in de OVV, en bij de organisatie van bijvoorbeeld Duivenvoorde’s Kerstboom in december merkte ik de fantastische verbondenheid tussen ondernemers, het verenigingsleven en de individuele inwoners. Met zijn allen maken wij Voorschoten!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Een aantal jaren geleden werd het Bondsgebouw al verbouwd tot een ruimte waar wij regelmatig gebruik van maken bij een uitvaart. Nu ook de Dorpskerk in de toekomst extra faciliteiten krijgt, is dat erg fijn! Natuurlijk zouden wij het fantastisch vinden als ook andere bedrijven en locaties ervoor open staan om hun deuren te openen voor een uitvaartplechtigheid waarbij de kist met de overledene welkom is. Ik begrijp de drempel, maar zie aan de andere kant wat een meerwaarde het voor families heeft om in Voorschoten te kunnen blijven voor een uitvaartplechtigheid en de condoleance.

Met dank aan Dominique de Vries Schultink

Pin It