Wie ben je? Carole van Tongeren, ik ben 54 jaar en mijn partner heet René, hij is 57 jaar. Wij hebben 2 kinderen: Noor (16) en Friso (14).

Wat doe je? Ik ben al 21 jaar stewardess bij de KLM. Ik vlieg alleen op de intercontinentale vluchten. Het vliegen heeft mijn blik op de wereld enorm verruimd; de verschillende mensen en culturen waar je mee in aanraking komt, zijn zo interessant! Ook heb ik een eigen sierraden lijn “JUNE”’. De sieraden maak ik zelf. De materialen die ik daarvoor nodig heb, breng ik mee uit het buitenland. Parels uit China, halfedelstenen uit India en goud uit Amerika. Op mijn vele reizen kom ik steeds weer nieuwe materialen tegen. Mijn sierraden zijn te koop via mijn website junejewels.nl en “Bij 57”, de leukste koffietent van Voorschoten.

Waar woon je? Wij wonen in Allemansgeest, ook wel de Krimwijk genoemd. Oorspronkelijk komen wij uit de binnenstad van Leiden. Het is hier heel fijn wonen. Wij zijn blij, deze stap10 jaar geleden gemaakt te hebben.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een heerlijk dorp! Alles is hier aanwezig. We zitten dicht bij de grotere steden, het Strand, en de Vlietlanden waar wij regelmatig met onze Labradoodle “Marie”, lopen. De oude kern, “de Voorstraat”, is erg sfeervol en gezellig. Er worden hier leuke evenementen georganiseerd.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik zou het leuk vinden als wij net zoals vele dorpen en steden een mooi plein in Voorschoten zouden krijgen. Een plein met een fontein omringd met terrasjes, waar bijvoorbeeld mensen op vrijdagmiddag en in het weekend elkaar ontmoeten. Niet te vergeten met een grandcafé met groot terras daarbij. Wellicht is het Treubplein een mooie locatie. Parkeren kan altijd bij het Chuchillplein of onder de Dirk.

Met dank aan Carole van Tongeren

Pin It