Wie ben je? Fred Klein, ik ben 54 jaar en alleenstaand.

Wat doe je? Vroeger heb ik het kort middelbaar beroepsonderwijs gevolgd, richting detailhandel. Ik ben Kwaliteits medewerker bij de Albert Hein. Al 34 jaar werk ik bij de AH en ik heb bijna alle vestigingen binnen Leiden, Voorschoten en Leidschendam gezien. Op dit moment ben ik werkzaam in de XXL aan de 5 Meilaan in Leiden. Omdat ik versleten knieën heb zit ik ook vaak aan de kassa. Ik hou van klaverjassen en doe dit al jaren op maandagavond in Leidschendam. Verder kijk ik graag naar allerlei sport op de TV. Ik volg zo veel mogelijk al het voetbal, de autorace Formule 1 en het schaatsen.

Waar woon je? Ik woon in de Ostadehof. Lekker rustig aan een doodlopend straatje in een mooie groene wijk. Dicht bij het centrum van Voorschoten en redelijk dicht bij mijn werk aan de 5 Meilaan.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is prettig wonen, er is genoeg vertier en veel groen heel dicht in de buurt zoals recreatiegebied Vlietland. De mensen zijn vriendelijk en iedereen kent elkaar.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik erger mij er erg aan dat ik niet meer kan fietsen in de Schoolstraat. Ik heb twee versleten knieën waardoor ik moeilijk loop en sta, je ziet dus niets aan mij maar ik heb er veel last van. Ik hoop dat het fietsverbod snel wordt teruggedraaid! Ik ben ook bang dat de winkeliers last krijgen van minder winkelend publiek. Nog een tip voor als er in het voorjaar weer braderieën komen in de Schoolstraat: laat de kraampjes tot en met het Deltaplein lopen, nu stopt het altijd na de HEMA en dat is zonde, dat maakt het zo bekrompen!

Met dank aan Fred Klein

Pin It