Wie ben je? Fred van Dulst, ik ben 70 jaar. Ik heb een partner: Yvonne (63) en ik heb twee stiefdochters.

Wat doe je? Vroeger was ik interim inkoper op een heel breed spectrum. Op dit moment werk ik nog steeds als bouwproject ontwikkelaar. Ik probeer kleinschalige huizenbouwprojecten van de grond te krijgen, hier in Voorschoten. Dat is best een zware klus! De gemeentes werken, door capaciteitsproblemen moeizaam mee. Wij willen primair huizen bouwen die levensbestendig zijn en voor starters, een doelgroep welke in de huidige situatie van vraag en aanbod, het onderspit moet delven. Verder heb ik nog drie mooie hobby’s: vliegtuigen, vanuit mijn rol als medebestuurder van het erfgoed van Fokker. Op vakantie met de caravan en het bouwen en digitaliseren van mijn model treinbaan. Ik heb zelfs een treinbaan in mijn huiskamer staan.

Waar woon je? Ik woon in de Wagnerflat. Ik heb een schitterend uitzicht naar de zeekant, hier geniet ik elke dag van.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een ideaal dorp op alle punten; het is mooi groen en er is een goede verhouding tussen de middenstand, recreatie en de bruisende horeca.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? De samenwerking met de gemeente kan ik wel stroef noemen. Zij zouden zich veel meer kunnen focussen op betaalbare nieuwbouw voor starters en ouderen zodat de doorstroming op gang komt. Niet te vergeten dat de nu inwonende Voorschotenaren FIRST gaan! Waarom zo lang wachten, de heipaal moet NU in de grond, we hebben woningnood!

Met dank aan Fred van Dulst

Pin It