Profiel uit Voorschoten

Wie ben je? Charmaine van Dijk, ik ben 19 jaar en lekker singel!

Wat doe je? Ik ben internationaal en allround visagiste. Make up is mijn hobby en ik hoop er later mijn beroep van te maken. Daarnaast werk ik in de sales promotie, ik werf o.a. in winkelstraten donateurs voor goede doelen. Het is heel mooi om hier mee bezig te zijn. Ik ben op dit moment druk bezig met The Miss Globe Netherlands 2019. Dit is een schoonheidsverkiezing voor jonge vrouwen tussen de 17 en de 27 jaar, die zich op willen stellen als rol model voor de jongere generatie. Om Miss Globe Netherlands te worden kunnen er verschillende challenges behaald worden. Op het gebied van Beauty, intellect, verzorging en sport. Mijn onderwerp zal zijn; het proefdier vrij maken van het testen van make up en medicijnen op huisdieren, apen en vee. Ik zal mij zo goed mogelijk presenteren om een plek in de finale voor Holland te halen. Op zondag 26 Mei vindt The Miss Globe Netherlands verkiezing plaats in Almere. Later dit jaar vindt de finale in Albaniƫ plaats.

Waar woon je? Ik woon in Bijdorp, bij mijn moeder. Ook mijn oudere zus en broer wonen nog thuis. Het is daar rustig wonen en dicht bij het centrum. We hebben fijne buren.

Wat vind je van Voorschoten? Wij komen oorspronkelijk uit Leiden en dan is het ook onwijs fijn om hier in een gezellig dorp te mogen wonen. Allemaal leuke mensen waar je makkelijker contact mee maakt. Er worden hier ook leuke feesten georganiseerd: de Paardenmarkt, Koningsdag en het Weekend van Voorschoten.


Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeƫn voor Voorschoten? Als je als jongere uit wil gaan ben je toch een beetje verplicht om naar het centrum van Leiden te gaan. Hier is er niet veel voor jongeren. Dus als ik nog wat zou willen veranderen hier dan een leuke gezellige gelegenheid voor jongeren hier openen.

Met dank aan Charmaine van Dijk.

Pin It