Wie ben je? Sander de Ridder, ik ben 43 jaar en ik woon samen met Linda Kortekaas (41). We hebben twee kinderen: Rick (9) en Lieke (7).

Wat doe je? k heb een eigen thuisservice organisatie: ”Mettu”. We hebben een vestiging hier in Voorschoten en Friesland. Mensen leren “Mettu“, nu kennen en huisartsen verwijzen cliënten al aan ons door. Wij ondersteunen vooral ouderen die langer zelfstandig thuis willen wonen en bieden aanvullende mantelzorg. Wij zorgen voor ondersteuning in gezelschap, mantelzorg, doen samen boodschappen, geven hulp aan huis en begeleiden mensen die dit nodig hebben. Mijn drijfveer al “eigenlijk heel mijn leven”, is om het mensen naar de zin te maken, dan ben ik blij. Ik organiseer de Jamsessies in “het Wapen”. Ook zit ik in de organisatie van Beats & Bites en van de jaarlijkse autotocht van ouden van dagen.

Waar woon je? Wij wonen in het Voorsche Park, nu alweer 9 jaar. Het is een fantastische wijk, lekker rustig met alleen bestemmingsverkeer. Onze kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben hier geboren en getogen. In Voorschoten wordt veel georganiseerd voor jong en oud en dat maakt dit dorp zo mooi. Verder vind ik persoonlijk dat de Voorstraat de mooiste straat van Nederland is!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wat ik sinds mijn start met ”Mettu”, merk is dat er best veel zorgondernemers hier in de regio zijn. Het is belangrijk om elkaar te leren kennen en de expertise te weten en te delen. Tandarts Farsi heeft al het initiatief genomen om de Zorgtafel op te richten, alleen voor ondernemers in de zorg. Vraag je mij naar verandering in Voorschoten? Dan zie ik daar nog kansen, waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.

Met dank aan Sander de Ridder

Pin It