Wie ben je? Ik ben Joyce Neuteboom, 54 jaar en ik woon samen en wij hebben twee zonen.

Wat doe je? Ik werk al bijna 24 jaar met veel plezier bij Hoogvliet Voorschoten. Ik zit daar aan de kassa en het leuke van mijn job is het contact met alle klanten. Zeker omdat ik er al zo lang werk krijg je een bijzondere band met sommige mensen. Verder houd ik de straat om de Hoogvliet schoon. Dit doe ik op eigen initiatief omdat Ik het fijn vind als alles opgeruimd is, dus ik veeg rondslingerend vuil op en in de herfst blaas ik met een bladblazer de blaadjes in een hoek en ruim ze op, ideaal is dat! Ik hou ervan om weekendjes weg te gaan naar de Veluwe om te fietsen en te wandelen in de bossen en verder hou ik ook erg van tuinieren.

Waar woon je? Wij wonen in Starrenburg. Dat is een fijne plek. We hebben leuke buren en zitten overal dichtbij.

Wat vind je van Voorschoten? Ik ben een geboren en getogen Voorschotense, ik ben opgegroeid in de Vlietwijk. Ik heb op de van Kempenschool gezeten en later op het Lucas college. Voorschoten is een heerlijk dorp, ik ken heel veel mensen en ik kom altijd wel bekenden tegen en dat is wat Voorschoten zo knus maakt.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik zou niet veel willen veranderen aan Voorschoten. Ik hoop wel dat we eerdaags weer mogen fietsen in de Schoolstraat, bijvoorbeeld van maandag tot vrijdag. Als er dan markt is op vrijdag niet en omdat zaterdag de drukste dag is en de meeste mensen op straat lopen dan ook dus niet. Als het winkelend publiek gewoon langs de winkels loopt en de fietsers midden op straat fietsen denk ik dat het allemaal wel veilig is ……….. een beetje opletten van beide partijen en dan is er niets aan de hand!

Met dank aan Joyce Neuteboom

Pin It