Wie ben je? Bert van der Meer, ik ben 68 jaar en single. Ik heb een zoon Peter (38) en een dochter Yvonne (36) en 6 kleinkinderen.

Wat doe je? Mijn loopbaan tart alle logica. Ik ben opgeleid als jachtbouwer maar werd vervolgens tekenaar van marineschepen, mecanicien voor wielrenners, ik gaf leiding aan een technische werkplaats en als laatste, wat ik nu nog eigenlijk een beetjes doe is meubels maken! Mijn hobby’s zijn gitaarspelen, naar muziek luisteren; het liefste live in een kroegje of in het cultureel centrum. Ik sleutel graag aan oude auto’s en bromfietsen, daar heb ik een eigen garagebox voor waar ik menig uurtje te vinden ben en ik verzamel allerlei spullen uit de sixties!

Waar woon je? Ik woon in de Vlietwijk, dicht bij de Vliet. Het is daar fijn en rustig wonen. Het is wel jammer dat er twee speelplekken weg zijn gehaald. Er wonen hier veel kinderen en er blijft niet veel ruimte over voor hen om buiten te spelen.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is nog steeds een fijn dorp om in te wonen en om in uit te gaan. Ik vind wel dat hoofdzakelijk de mensen Voorschoten maken. Dan bedoel ik de vele vrijwilligers en ondernemers want van de gemeente hoeven wij niet zo veel te verwachten!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? De laatste tijd ervaar ik veel veranderingen die onze gemeente bedenkt en daarna uitvoert……..het zijn vaak negatieve pijnpunten zoals bijvoorbeeld dat volgend jaar de gemeentebelastingen weer omhoog gaan, of dat het cultureel centrum gaat verdwijnen en er nog geen zicht op een nieuwe locatie is en dat de subsidies gekort zijn. Ik zou graag weer eens een paar positieve dingen hier tegenover willen zien. Ik heb het gevoel dat er zo langzamerhand niets meer kan in ons mooie dorp!

Met dank aan Bert van der Meer

Pin It