Wie ben je? Marcel van Baalen, 62 jaar en al 31 getrouwd met Jacqueline (56). We hebben twee kinderen Siem (27) en Jolie (19)

Wat doe je? Ik ben in 1985 een eigen bedrijf begonnen: schoonmaakberdrijf Avalon. Na de crises van 2015 vond ik mijn werk niet meer leuk en ik had tevens een burn-out ……… Ik was er echt klaar mee. Toen heb ik een jaar heel weinig gedaan. Gelukkig zag mijn gezin dit en hebben zij mij er doorheen gesleept. Ik ben toen gaan tekenen en daar werd ik rustig van. Inmiddels is schilderen en kunst mijn lust en mijn leven. Mijn zoon heeft het bedrijf overgenomen ook mijn vrouw werkt erin. Ik ben nu echt gelukkig en heb mijn draai weer gevonden. Verder rijden mijn vrouw en ik graag op onze Harley Davidson. In de zomervakanties toeren wij heel Europa door. Dat geeft ons een geweldig vrij gevoel; gewoon de weg volgen en zien waar wij uitkomen.

Waar woon je? Wij wonen op de Krimsloot in een woonark. Dat is geweldig wonen midden in de natuur met een grote tuin en veel privacy. Ook hebben wij een motorbootje in het water liggen waar wij de Vliet mee op kunnen varen.

Wat vind je van Voorschoten? Ik heb gemengde gevoelens over Voorschoten. De laatste jaren wordt het steeds leuker. Dit door de uitgebreide horeca en de feesten zoals de Paardenmarkt, Beats en Bits en het weekend van Voorschoten. De nieuwbouw aan de randen van Voorschoten vind ik niet zo mooi. Wel de Krimwijk, die heeft wel wat.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Het is jammer dat de gemeente de financiën niet goed heeft aangepakt, het ziet er nog steeds niet rooskleurig uit. Voor de jeugd is er niet zoveel op dit moment. Vroeger hadden wij de Lindehoeve, waar ik mooie tijden heb beleefd. Het is jammer dat het Cultureel Centrum weggaat. Ik heb begin november daar een expositie gehad met wel 40 doeken. Er zijn er toen 3 verkocht! (zie mijn website: mathelovaba.com). Als het Cultureel Centrum dadelijk weg is moeten wij maar afwachten waar we dan weer terecht kunnen.

Met dank aan Marcel van Baalen

Pin It