Wie ben je? Ronald Karremans, 56 jaar en getrouwd met Alice (53). Wij hebben drie dochters: Lisa (24), Iris (22) en Eefje (19).

Wat doe je? Ik ben slotenspecialist, gecertificeerd politiekeurmerk.nl en ik heb daarnaast een timmer en onderhoudsbedrijf. Ik heb veel contact met ijzerhandel Heijmans. Als er daar iemand vertelt dat hij/zij zichzelf buitengesloten heeft bellen ze mij. Verder geef ik veel advies op het gebied van beveiliging van bedrijven, gebouwen en woonhuizen. Daarnaast doe ik natuurlijk zelf de uitvoering van de totale beveiliging van een pand. Eigenlijk is mijn werk mijn hobby, ik ben graag met hout bezig en als slotenmaker komt er vaak ook wel wat timmerwerk bij kijken. Verder ben ik een echte Francofiel, ik spreek ook een aardig woordje Frans en ik wandel graag met mijn hond bij ons achter aan de Kortevliet.

Waar woon je? Wij wonen aan de Leidseweg Noord. Het is fantastisch wonen daar! Dadelijk wordt het een 30 km weg en dat is helemaal top. Het is een mooie straat die steeds verjongt, een bruisende weg en geen woonwijk.

Wat vind je van Voorschoten? Mijn opa is hier in 1917 komen wonen richting Ter Wadding. Volgens mij was het toen nog gemeente Zoeterwoude! Nu wonen er ongeveer 35 personen met de achternaam Karremans. Voorschoten is geweldig! Zijn centrale ligging, goed openbaar vervoer, ontzettend veel groen en dan de Voorstraat………dat is echt thuiskomen!

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Voorschoten is al een veilige gemeente dus preventie is belangrijk. Er wordt niet veel ingebroken. Verder zit ik veel op de weg en vind ik de tussenbermen veel te breed en ook de doorstroming is hier slecht. Dat er meer recreatie wordt aangetrokken is een goede ontwikkeling. Ik ben heel blij met de uitbreiding van het haventje aan de Krimkade. Verder ben ik eigenlijk een hele tevreden Voorschotenaar!

Met dank aan Ronald Karremans

Pin It