Wie ben je? Paul van Brink, 54 jaar en ik heb een relatie met Maggie. Ik heb twee zonen: Jelle (28) en Gijs (25).

Wat doe je? In 2007 ben ik begonnen bij Sport City in Leiden als fitness instructeur en personal trainer. Vanaf 2008 ben ik als zzp-er gestart bij Your life in Voorschoten en als personal trainer bij mensen aan huis. Sinds 1 september 2019 ben ik mijn eigen Tri-PT Studio begonnen aan de Papelaan 85. Dit staat voor Triatlon Personal Training. Ik heb mijzelf helemaal gespecialiseerd in triatlons en ik geef hierin training en coaching. Vanaf eind oktober beschik ik ook over een speciale ruimte voor fiets training: Whattcycling en ook over een zwembad: de Endless pool. Hier kunnen we zwemanalyses uitvoeren. Ik geef individuele en groepstraining gericht op wat de sporter(s) voor ogen heeft(hebben). Mijn zoon Gijs werkt hier ook als personal trainer en heeft zich gespecialiseerd in Calisthenics en Mobiliteits training. Verder werkt Jim hier als personal trainer, hij richt zich voornamelijk op kracht- en sport specifieke training.

Waar woon je? Ik woon in de Vlietwijk, lekker rustig en dicht bij het water. Zomers ben ik dagelijks in de Vlietlandplas te vinden, openwater zwemmen is mijn andere passie.

Wat vind je van Voorschoten? Een heerlijk dorp waar ik geboren en opgegroeid ben. Ondanks dat Voorschoten de laatste jaren erg gegroeid is blijft het hier een ons kent ons dorp, het blijft persoonlijk. Iedereen is vriendelijk en gemoedelijk, ook de mensen die komen trainen bij ons. Voorschoten is goed bereikbaar met het openbaar vervoeren lekker groen.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Voorschoten zou sporten meer preventief kunnen inzetten. De zorgkosten rijzen de pan uit. Het zou sociaal maatschappelijk slim zijn om meer overgewicht en ziektes te kunnen voorkomen door middel van meer beweging en een goed sport advies. Dit zal in het begin wat meer kosten maar uiteindelijk veel besparen.

Met dank aan Paul van Brink

Pin It