Wie ben je? Paul Sprokkreeff, 39 jaar. Ik heb wel twee prachtige dochters: Lia Marie (4) en Juliette (3).

Wat doe je? Ik ben al 13 jaar zelfstandig ondernemer in de ICT. Ik geef hulp aan huis en aan bedrijven. Thuis help ik met reparaties en geef ik veel uitleg. Bij de bedrijven gaat dit verder, daar lever ik veel computers en laptops in één keer en er wordt vaak ook een contract afgesloten voor onderhoud en upgrade.
Afgelopen juli heb in de Treubstraat 17 een winkel geopend. Hier wil ik voornamelijk nieuwe en tweedehands laptops en desktops verkopen. Natuurlijk kan iedereen met problemen en vragen ook altijd even binnen wippen. Ik heb het idee dat hier veel ouderen wonen, voor hen wil ik graag een helpende hand bieden. Door de jarenlange ICT-hulp aan huis en op kantoor hebben wij goede contacten opgebouwd waardoor we vaak hele mooie nette tweedehands laptops kunnen overnemen van bedrijven en weer voor een scherpe prijs kunnen doorverkopen. Ik houd verder van voetbal. Ik speel elke week met een vriendengroep zaalvoetbal en ik kijk er ook graag naar, vooral naar “Ajax”! Tennis vind ik ook leuk om te volgen op tv en zelf squash ik nog. De meeste tijd gaat natuurlijk naar mijn twee prinsesjes.

Waar woon je? Ik woon in Voorschoten, het is een prachtig dorp en ik hoop hier lang te kunnen blijven wonen.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een mooi dorp: veilig, gezellig, groen en de Voorstraat met zijn Hollandse Linden is wel het gezicht van Voorschoten. Voorschoten is een vriendelijk dorp. Dat merk ik aan de mensen die in mijn winkel komen, dat is fijn werken.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ook voor alleenstaande mensen is het moeilijk om in Voorschoten aan een huis te komen. Wellicht kunnen er plekken in het centrum herontwikkeld worden en dan gericht op jong en oud. Plekken die op dit moment niet zo mooi ogen zoals het van der Haarplein en het Churchillplein. Ik zou het zonde vinden als er huizenbouw in het groen van Voorschoten (de Duivenvoorde corridor) zou komen. Verder mis ik een indoor speeltuin. Buiten hebben we er genoeg maar met slecht weer is het wel moeilijk om vertier te zoeken met kleine kinderen.

Met dank aan Paul Sprokkreeff

Pin It