Afdrukken

Profiel uit Voorschoten

Wie ben je? Ingrid Nieuwenburg, 52 jaar en ik woon samen met Henri (59). Ik heb twee kinderen: Emilie (22) en Matthijs (20).

Wat doe je? Ik ben al 32 jaar schoonheidsspecialiste. Sinds 2004 heb ik “Salon Ambachtspad “. Ik haal veel energie uit mijn werk, iedereen gaat ontspannen en tevreden weer naar huis. Ik zie huidjes die droog, gevoelig en verstopt zijn. Al tijdens de behandeling zie je de huid ontspannen en onderhuids doorbloeden zodat de huid weer verzacht en kleur krijgt met een glans. Wat ik de laatste tijd wel meer tegen kom is de zonschade. Soms verwijs ik mensen naar de huisarts om er eens goed naar te laten kijken. Met mensen werken maakt mij gelukkig, iedereen is uniek en dat is mijn drijfveer. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.

Waar woon je? Wij wonen aan de Veurseweg richting van der Valk. Het is fantastisch wonen daar. Dicht bij alle uitvalwegen, heel centraal en de tuin is lekker groen. Ik merk wel dat het verkeer hier voor de deur in de spitsuren veel drukker wordt. Gelukkig is het huis goed geïsoleerd zodat wij erbinnen niet veel last van hebben.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een geweldig dorp. Ik ben hier geboren en getogen. Elke ochtend als ik door de Voorstraat fiets geeft mij dit een volkomen gelukkig gevoel, ook als ik ’s avonds weer met alle gezellige, brandende lichtjes naar huis fiets. Voorschoten is ook een veilige gemeente met fijne mensen en veel groen.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Ik vind het jammer dat er geen groot centraal punt in het centrum is. Een ruimte waar Jong en oud elkaar kan ontmoeten en gezellig koffie kan drinken of praten. Voor iedereen bereikbaar dus ook dicht bij de winkels. Voorschoten mag ook niet vergrijzen, er moeten meer woningen voor jongeren en alleenstaanden bij komen.

Met dank aan Ingrid Nieuwenburg.