Wie ben je? Marco den Boef, 50 jaar en getrouwd met Monique (46). We hebben 2 kinderen: Kevin (21) en Nicky (19).

Wat doe je? Ik ben accountmanager in de automatisering. En dan alles wat met in de Cloud en telefonie te maken heeft. Daarnaast heeft Monique nog “ Belle Boutique fashion and more “, in de Schoolstraat. Hier zit ik ook regelmatig. Verder ben ik de beheerder van Voorschoten Online. Hier ben ik 21 jaar geleden mee begonnen. Eigenlijk als hobby en dat voelt nu nog steeds zo. Het is leuk om informatie over Voorschoten te delen met Voorschotenaren. We hebben een hele leuke hond waar ik graag mee wandel, ik luister ook graag naar muziek en ik lees heel graag en veel.

Waar woon je? Wij wonen in Alphen aan den Rijn. 21 Jaar geleden woonden wij wel in Voorschoten, wij huurde en vonden Voorschoten te duur om een huis te kopen. In Alphen aan den Rijn konden wij wel voor een schappelijke prijs een huis met een tuin kopen. Maar ons leven speelt zich voornamelijk wel “hier”, in Voorschoten af, we kunnen het niet loslaten.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een mooie centrale gemeente, dat alles voor de inwoners te bieden heeft. De inwoners zijn best mondig en hebben altijd wel wat te zeggen over wat er hier gebeurd of beslist wordt. Dat heeft voor en nadelen! Al de ophef die er nu is over het Baljuwhuis………of het nu wel of niet verkocht moet worden en omgebouwd wordt naar een hotel……..soms gebeuren dingen nu eenmaal. Als Voorschoten maar mee blijft bewegen met de regio, anders wordt het in de toekomst toch echt opgeslokt.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? De vergrijzing slaat in Voorschoten erg toe. Er wordt veel georganiseerd voor de 55+ hier. Ik merk dat er weinig voor de jongeren gedaan wordt. De jeugd heeft de toekomst toch! Op de Voorschotense feesten zou daar best meer rekening mee gehouden kunnen worden. Organiseer eens, één keer per maand een alcoholvrije avond voor de 12 t/m18 jarigen. In andere gemeenten is dit een groot succes. Investeer in de jongeren en dan komt de rest vanzelf doordat ze betrokken raken.

Met dank aan Marco den Boef

Pin It