Afdrukken

Wie ben je? Ad Spek, 64 jaar en ik ben getrouwd met Jeannette (58). We hebben twee dochters en één zoon in de leeftijd van 29-22 jaar en één kleindochter van 5 jaar.

Wat doe je? Ik ben al 45 jaar eigenaar van Ad Spek Watersport. Een mooi maar een arbeidsintensief bedrijf. Er is veel aanloop in de watersport winkel, er worden veel vragen aan mij gesteld over onderhoud, schade en reparatie aan boten. We bieden klanten de ruimte om zelf hun boot te onderhouden maar bied ook hulp en expertise van mijn technische team aan. Verder is het in de zomermaanden ook druk in de haven waar veel passanten komen overnachten.
Elke dinsdag besteed ik de hele dag aan mijn grote hobby: ik bouw helemaal zelf met deze twee handen een huis aan het Braassemermeer. Verder ben ik een liefhebber van vaak en veel BBQen.


Waar woon je? We wonen boven de watersport winkel aan de haven. Officieel is het hier Leidschendam, maar we zitten zo dicht bij Voorschoten, dat we hier regelmatig te vinden zijn.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is ons dorp. Al onze vrienden wonen hier. Wij gaan eigenlijk nooit uit maar eten veel bij vrienden. We koken met een grote groep steeds voor elkaar. Dat zijn leuke gezellige avonden die ik erg belangrijk vind.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Voorschoten is een tijdje gelden bezig geweest om een passantenhaven aan de Molenlaan te realiseren. Er was helaas geen goede financiële oplossing voor dit plan. Het zou een mooie aanvulling geweest zijn voor de “Parel aan de Vliet “. Meer dagjes mensen die komen winkelen, wat drinken op de terrasjes en hier uit eten gaan. Gewoon nog meer gezellige reuring hier.
The Wall of Leidschendam zou het nakijken hebben. Ik denk dat dit een gemiste kans is.

Met dank aan Ad Spek