Wie ben je? Anja van Veen, 54 jaar en ik ben getrouwd met de liefste man van de wereld Marcel (56). We hebben drie dochters van 24 en een tweeling van 22 jaar.

Wat doe je? Op dit moment ben ik gedeeltelijk werkeloos. Na een reorganisatie van mijn werkgever, heb ik besloten om niet op andere functies te solliciteren. Ik heb een nul uren contract bij “Neuteboom Kaas- Verswereld”. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin, het is gezellig en leuk werk en ik ben lekker onder de mensen.
Van oorsprong ben ik verpleegkundige maar ik heb al lang niet meer aan het bed gestaan. Het is best lastig als je de 50 bent gepasseerd om een passende nieuwe baan te vinden. Mijn hobby’s zijn koken, bakken, tennissen, wandelen en reizen met Marcel.

Waar woon je? Wij wonen in het “ Voorsche Park”. Het is heerlijk wonen, gezellige buren, mooie ruime huizen. Ik geniet erg van mijn tuin en het is dicht bij het dorp.

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is echt een dorp. Ik woon hier al vanaf 1991 met heel veel plezier. Wij wonen dicht bij het treinstation en zitten zo in andere steden zoals Den Haag en Leiden.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Het centrum zou wat levendiger mogen zijn. Ik vind het onhandig als de beslissing van het fietsverbod dadelijk in de Schoolstraat wordt uitgevoerd. We kunnen dan niet dicht meer bij de winkels komen en ik ben bang dat de winkeliers dit ook gaan merken. Voor de kinderen is het natuurlijk wel veilig maar ik geloof dat er nog niet vaak iets is gebeurd.
Het Treubplein is netjes opgeknapt, het ziet er gezellig uit met de beukenhaag. Ik ben best tevreden over Voorschoten, het is een mooi dorp.

Met dank aan Anja van Veen

Pin It