Afdrukken

Wie ben je? Wesley de Groot, 25 jaar en nog vrijgezellig!

Wat doe je? Ik werk bij bakkerij van Maanen aan de Schoolstraat. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Het is erg gezellig om met de klanten om te gaan. Zeker sinds dat wij het koffie hoekje hebben. Een gesprekje hier en daar en ook het klantencontact achter de toonbank. Ik ben blij dat ik zo een leuke baan heb!
Verder ben ik druk in de weer met diverse crypto currencies, dit zijn elektronische munten die ik laag inkoop en wat hoger verkoop voor winst.

Waar woon je? Ik woon in de Rembrandtlaan. Gewoon nog bij moeders! Voor jongeren is het moeilijk om hier in Voorschoten een appartement of huisje te krijgen. Ik ben nu aan het sparen en hoop toch over een paar jaar een woonplek hier in Voorschoten voor mijzelf te hebben. Al mijn vrienden wonen nog thuis bij ouders en dat zegt wel wat…………….!

Wat vind je van Voorschoten? Voorschoten is een gezellig dorp, ik ga hier nooit meer weg. Het is hier ons kent ons en al mijn vrienden wonen hier. Ik heb vrienden waarmee ik overleg en informatie uitwissel over de bitcoin’s, dat is echt real business.

Wat zou je willen veranderen aan Voorschoten of heb je leuke ideeën voor Voorschoten? Wat ik zie hier in Voorschoten is dat er veel van dezelfde winkels zijn: kappers, supermarkten, schoonheidssalons en winkels die ansichtkaarten verkopen. Zonde………. ze maken elkaar kapot en dat zou niet mogen. Een meer divers aan winkelaanbod zou een aanvulling voor het winkelende publiek van Voorschoten moeten zijn.

Met dank aan Wesley de Groot.